International Play Concepts - kinderhoeken en speelsystemen op maat

Veilig en duurzaam

Geen losse onderdelen

Nederlands product

Conform de EN norm

Uniek Design

Onderscheidend en uitnodigend

Onderhoudsvrij

dus kostenbesparend

  1. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  2. Prachtige projecten, kinderhoeken en speelsystemen
  3. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  4. Food, non-food, fast food of dienstverlenende sector

 

Kinderhoek

Wilt u een leuke en veilige kinderhoek in uw bedrijf laten installeren? Laat dit dan doen door International Play Concepts. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen en leveren van kindvriendelijke speelconcepten. Hierbij houden wij altijd rekening met de behoeften binnen uw sector, of het nu de horeca, de gezondheidszorg of de retail sector is, het is geen probleem voor ons. Onze medewerkers zijn allemaal zeer deskundig en hebben ruime ervaring binnen alle sectoren.

Klantgericht

Met een kinderhoek in uw bedrijf is het hele gezin voortaan van harte welkom bij uw bedrijf. Op deze manier is de kans stukken groter dat potenti??le klanten nog eens terugkeren. Het is belangrijk dat een kind zich kan vermaken in een kinderhoek. In de gezondheidszorg is het van belang dat het kind zijn gedachten kan verzetten in de kinderhoek. Bij International Play Concepts vindt u verschillende hoogwaardige producten waarmee kinderen kunnen spelen in een restaurant of wachtruimte.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wilt u al meteen een kinderhoek laten ontwikkelen door International Play Concepts? Wij helpen u graag en adviseren u graag over uw mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact op met International Play Concepts via:

International Play Concepts B.V. - Krachtenveld 27 - NL-3893CD Zeewolde
Correspondence: Postbus 29 - NL3890AA Zeewolde
Phone: +31-(0)36-3000433 - Email: info@playipc.com
??2017

Zoeken