International Play Concepts - kinderhoeken en speelsystemen op maat

Veilig en duurzaam

Geen losse onderdelen

Nederlands product

Conform de EN norm

Uniek Design

Onderscheidend en uitnodigend

Onderhoudsvrij

dus kostenbesparend

  1. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  2. Prachtige projecten, kinderhoeken en speelsystemen
  3. Creativiteit, de juiste finesses, veiligheid, ergonomie
  4. Food, non-food, fast food of dienstverlenende sector

 

Spelcomputer winkel

Als u een spelcomputer in uw winkel laat plaatsen door International Play Concepts dan hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen als de ouders winkelen. Wij hebben geruime ervaring met het ontwikkelen en leveren van spelcomputers, speelhoeken en nog veel meer producten om kinderen te vermaken. Wij zorgen ervoor dat al onze producten voldoen aan de strengste veiligheidseisen, zodat de veiligheid van het kind niet in het geding komt.

Onze computers

Als u een spelcomputer in uw winkel laat plaatsen door International Play Concepts, dan zorgt u ervoor dat de spelcomputer geen onnodige losse onderdelen, een mooi ontwerp en een eenvoudige bediening heeft. De spelcomputers zijn voorzien van een touch screen en zijn veilig te gebruiken door kinderen. De kinderen hebben de keuze uit diverse spelletjes wanneer ze gebruik willen maken van de spelcomputer in uw winkel.

Installatie

Als wij een spelcomputer in uw winkel plaatsen, verzorgen wij de installatie compleet. Bovendien vereist de spelcomputer weinig onderhoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een vroegtijdige vervanging van het product. Wilt u meer weten over de spelcomputers of over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met International Play Concepts via:

International Play Concepts B.V. - Krachtenveld 27 - NL-3893CD Zeewolde
Correspondence: Postbus 29 - NL3890AA Zeewolde
Phone: +31-(0)36-3000433 - Email: info@playipc.com
??2017

Zoeken